De inkt van de overname van Offermatica door Omniture is nog niet droog of nummer twee in de Amerikaanse markt is ook al weer overgenomen. Via de weblog van Ian Thomas werd ik gewezen op de overname van Optimost door Interwoven. Deze keer is het dus een Content Management partij die op het overnamepad is. Op zich ook een combinatie die aantrekkelijk is. Met de overname is 52 miljoen Dollar gemoeid.

‘Companies today understand that maximizing their online business performance is the key to accelerating growth and profits, and that content is at the core of their online strategy. By acquiring Optimost, we are providing customers with a powerful solution for optimizing their content โ€“ which creates the connection point between the visitor and the Web โ€“ to provide the most compelling experience, faster, more efficiently, and more effectively than ever before.โ€ , aldus Joe Cowan, chief executive officer at Interwoven.

Plaats een reactie