Zoals jullie hieronder kunnen zien, is het sinds vandaag ook mogelijk om vacatures op M.I.B. te plaatsen. Ben je op zoek naar een interessante Marketing Intelligence functie, dan kun je hier een overzicht van geplaatste vacatures vinden.

Het plaatsen van een vacature kost 100 euro. De inkomsten hieruit komen ten goede aan de LinkedIn groep Marketing Intelligence Netherlands en zullen worden gebruikt voor het organiseren van events en netwerkborrels. De eerste vacatures zijn geplaatst door Talent Relations. Binnenkort dus maar eens de eerste Marketing Intelligence Borrel plannen.

Ben je ook op zoek naar een Marketing Intelligence Expert en wil je die via M.I.B. vinden? Neem snel contact op via info@marketingintelligenceblog.nl

Tags: ,
1 reactie op “Nu ook vacatures op M.I.B.”
  1. Ik heb de workshop HBO/WO soteecilirln gevolgd op 3 oktober en heb er veel aan gehad. Ik vond het een hele leuke maar vooral ook interessante en leerzame workshop. De workshop geeft veel up-to-date handvatten voor het soteecilirln, die direct toepasbaar zijn in mijn eigen zoektocht naar werk. De workshop geeft een heldere kijk op het sollicitatieproces en geeft ook inzicht in de manier waarop een werkgever naar dit proces kijkt, erg zinvol! De workshop heeft mij aan het denken gezet en me gemotiveerd op een andere manier naar een sollicitatie te kijken. Erg de moeite waard dus!

Plaats een reactie