Design & Conversie, de ideale combinatie zou je zeggen. In de praktijk vaak water en vuur en zelden met elkaar eens. Op 19 september gaan beide echter hand in hand op Design for Conversion, het eerste multidisciplinaire congres waar zowel conversie als design centraal staan.

Ben jij geinteresseerd in Design of juist conversie (of natuurlijk beide) en wil je de laatste ontwikkelingen horen, dan mag je dit congres niet missen. Naast de Nederlandse top op dit gebied zijn er namelijk ook een drietal internationale toppers aanwezig.

Keynote Sprekers

1. Andrew Chak, auteur van het boek Submit now: Designing Persuasive Websites. -”Getting the next click”

2. BJ Fogg, oprichter van het Stanford Persuasive Technology Lab en auteur van Persuasive Technology: Using Computers to Change What We Think and Do. - “The Elements of Behavior Change: Motivation, Simplicity & Triggers”

3. Steve Jackson, o.a. voorzitter van de internationale WAA (Web Analytics Association), een van de eerste Europese webanalytics evangelisten - “Combining 4 techniques to improve your conversion rates”

Format

Denk niet dat je tijdens dit congres rustig kunt gaan zitten luisteren, want het format is anders dan anders. In verschillende werkgroepen zullen de lessen van de keynotes op een aantal praktijkcases worden losgelaten. De werkgroepen worden geleid door een aantal teamcaptains, die hun sporen op het gebied van design en/of conversie wel hebben verdiend. Naast designtoppers als Ruben Timmerman en Tanja de Bie is ook conversie goed vertegenwoordigd met o.a. Ton Wesseling en Bart Clement. Ik mag ook een conversieduit in het zakje doen.

Het gaat al hard met de inschrijvingen, dus als je erbij wilt zijn moet je snel zijn. Ik heb er in ieder geval al erg veel zin in.

Tags: ,
1 reactie op “Event: Design for Conversion”
  1. Hoi Bram,

    Goed man. We hebben inderdaad nog enkele kaarten en dan zitten we vol.

    Zou leuk zijn als we nog een paar analisten/database marketeers binnen krijgen!

Plaats een reactie