Bij de start van M.I.B. was het doel om een weblog te creeren die het hele marketing intelligence werkgebied zou dekken. Inmiddels hebben zich meerdere bloggers uit de verschillende vakgebieden aangemeld. Met veel plezier kan ik melden dat het eerste samenwerkingsverband een feit is. Vanaf deze week zal op woensdag de MOA column op M.I.B. worden geplaatst.

MarktOnderzoekAssociatie

De MOA, Center for Marketing Intelligence & Research is een vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezig houden met marketing research en marketing intelligence. De MOA bestaat uit vier specifieke bedrijfsgroepen; de marktonderzoekbureaus, de opdrachtgevers van marktonderzoek, de toeleveranciers en de selectiebureaus voor de marktonderzoekbranche.

De MOA profileert zich als het Kenniscentrum van de Marketing Intelligence and Research Branche.

Tags: ,
Plaats een reactie