Blauw Research nodigt je graag uit om op dinsdagavond 4 november na het MIE te komen borrelen in ons eigen café in hartje Rotterdam. Vanaf 18.00 uur kun je hier napraten met onze klanten, Blauwers, concullega’s en natuurlijk met de sprekers van de workshops, die Blauw verzorgt op het MIE. Ook serveren wij een heerlijke Blauwe Hap. Stuur even een mail naar Caroline.Nevens@blauw.com als je gezellig komt borrelen en eten in de Place to B (zo heet het Blauw café).!

Hieronder de routebeschrijving (ook te vinden op www.blauw.com onder contact, routebeschrijving kwalitatief onderzoek):

Eigen vervoer: Blauw Research en ons café Place to B zijn gevestigd aan het Weena, bij het Hofplein, in Rotterdam. Volg vanaf De Kuip de borden ‘Centrum’, ga over de Erasmusbrug en rijd alsmaar rechtdoor over de Coolsingel. Bij Hofplein (rotonde met fontein) ga je linksaf. Place to B zie je dan direct aan je rechterhand: Weena 107. Parkeren kan bij de Fortisgarage (Hofplein rond rijden, eerste rechts, achter het Hilton Hotel op de Kruiskade). Wij zorgen voor een uitrijdkaart.

Openbaar vervoer: We regelen een bus vanaf de Kuip naar ons café (vraag de tijden even bij onze stand). Verder is ons café Place to B vanaf de Kuip te bereiken met tram 23 richting Holy. Uitstappen bij de halte Weena. Na de borrel kan je ook gemakkelijk weer met het openbaar vervoer terug, want Centraal Station ligt op loopafstand vanaf ons café.

Hopelijk tot volgende week dinsdag!

Rijn Vogelaar

2 Reacties op “Blauw Research nodigt M.I.B. lezers uit voor borrel na MIE”
  1. Bram van Essen zegt:

    Rijn,

    Erg leuk initiatief. Ik kom graag langs!

  2. Nog even een reactie n.a.v. een gestelde vraag. Ook lezers van deze Blog zijn uitgenodigd! Je hoeft dus niet een actieve Blogger te zijn om te komen borrelen en eten. Hopelijk tot dinsdag!

Plaats een reactie