In de derde workshopronde heb ik de presentatie van Lex Knape & Marina Schoemakers van De Informatiegroep/Samp2 bezocht. Het grootste gedeelte van het verhaal behandelde web 2.0, waar wat mij betreft weinig nieuws gemeld werd. Beelden zeggen meer dan woorden, dus werd de geweldige video van Michael Wesch getoond. Die kun je wat mij betreft niet genoeg zien, dus hieronder nog een keer.

In het kader van waar gaat het naar toe, was het leuk geweest als ze EPIC2015, een toekomstvoorspelling uit 2005 ook nog even hadden laten zien. Deze moet je eigenlijk minstens één keer per jaar kijken.

Terug naar de presentatie. Het web 2.0 verhaal was vooral een inleiding voor Samp2. Samp2 staat voor Sound, Animation, Messages, Pictures en Motion Pictures. Hiermee kun je door het uploaden van een aantal foto’s binnen 2 minuten een eigen commercial maken. Inderdaad een hele mooie 2.0 toepassing.

Al met al niet veel neiuws en vooral reclame voor Samp2.

Tags: ,
Plaats een reactie